Rólunk

Az első számú kínai quad alkatrész importőr Magyarországon!

A quad alkatrész kereskedésünk már több mint 15 éve  nyitotta ki ajtaját a quadozni szerető és vágyó vásárlók előtt.

Kezdetben csak kizárólag quadok és ezen járművek alkatrészeinek forgalmazásával foglalkoztunk. A megnövekedett vásárlói igény kielégítésére nyitottuk meg első üzletünket,melyben nagy hangsúlyt fektettünk a jó minőségű alkatrészek forgalmazására utánpótlására és a járművek szervizelésére.

2007-re  már kiépítettük  saját beszerzési hálózat rendszerünket, így rendkívül széles palettát tárhatunk az olcsó, viszont mégis kiváló minőségű kínai quad és dirt bike motor alkatrészt  keresők részére, ami az országban egyedülálló volt.

Az évek folyamán üzletünket hamar kinőttük, így 2010-es évektől  megnyitottuk a magas és igényes szolgáltatást nyújtó alkatrész webáruházunkat.

A folyamatos fejlesztések hatására évről évre egyre több és több  jelenleg  több mint négyezer fajta alkatrészt biztosítunk  raktárról a quadozni és motorozni szerető vevőink részére.

Továbbá jó minőségű Zongshen,  Loncin,Bashan, Yakimoto, keeway,  KXD, Wexxtor, Tao hunter és Tao Coyote, kétütemű pocket quadok,  elektromos  gyermek és felnőtt quadok, cross motorok széles választékát megtalálhatod üzletünkben.

Nálunk nem csak képeken láthatod a quadokat motorokat, hanem valós árú készletből, több mint 200 járműből válogathatsz, járműveinket ingyen kipróbálhatod és a garancia időn túl is biztosítjuk hozzájuk a megfelelő  alkatrészeket.

Keress fel minket bizalommal e-mailben vagy telefonon és megmondjuk neked melyik viszonteladó partnerünk van a legközelebb hozzád! Így nem kell feltétlenül Budapestre utaznod, ha gyerek quad felnőtt quad vagy dirt bike motort vásárlása előtt állsz.

Kollégáink készséggel segítenek neked a megfelelő és hozzád leginkább illő jármű kiválasztásában.

Update cookies preferences
Kosár
Your cart is currently empty.